top of page
kom te weten

wat mijn klanten zeggen

In 2012 heeft Veronique negen maanden stage gelopen bij AppGeneration en tijdens deze periode heeft ze ons geholpen met het vertalen van onze apps naar het Nederlands. Daardoor hebben we een grotere markt kunnen aanboren. Ook nu Veronique al een tijdje weer in België woont, werken we nog regelmatig met haar samen. Ze is een heel vakkundig vertaalster en slaagt er altijd in om de vertaalde documenten in de voorziene termijn te leveren. Voor ons is dat erg belangrijk omdat we de vertalingen vaak met enige spoed weer nodig hebben. Wij kunnen het vertaalwerk van Veronique ten zeerste aanbevelen.

Pedro Nunes, Content Manager, AppGeneration (Portugal)

Binnen het departement Talen van ons cultureel centrum heeft Veronique een cursus Engels voor beginners en een cursus Frans Conversatie gegeven. Zowel haar manier van lesgeven als haar interactie met haar studenten en collega's gaven blijk van professionaliteit en toewijding.

Ivo Nijs, Opleidingscoördinator, Tatteljee (België)

Veronique heeft ons enorm geholpen met de vertaling van onze website van het Nederlands naar het Engels, waardoor wij een breder publiek konden bereiken. Hierdoor is het nu eenvoudiger voor ons om studio's en appartementen te verhuren aan buitenlandse studenten.

Sophie Costermans,
Zaakvoerster, Sovinco (België)

Veronique heeft verschillende teksten vertaald voor EVA: ze is een goede vertaalster en houdt zich altijd aan de afspraken. Met andere woorden, ik kan een samenwerking met Veronique ten zeerste aanbevelen!

Isabel Rainchon, Projectcoördinator, EVA vzw (België)

Ik heb met Veronique samengewerkt aan verschillende vertaalprojecten en die zijn altijd op een heel aangename manier verlopen. Ze is een uitstekend vertaalster en zorgt er steeds voor dat de vertalingen op tijd ingediend worden zonder dat de kwaliteit van de tekst in het gedrang komt.

Malorie Moneaux, Zelfstandig vertaalster (België)

bottom of page